Senaste nytt

Inbjudan webbinarium – Rosenberg Hjorth Live!

Av 6 maj, 2021 maj 10th, 2021 No Comments

Den 27 maj är det dags för andra upplagan av Rosenberg Hjorth Live!
Ett webbinarium – i samarbete med TIN Fonder.

Värde vs. Tillväxt.

I detta webinar har vi valt att bjuda in Julia Holmsäter från TIN Fonder för att diskutera de två mest etablerade strategierna på aktiemarknaden, värdeinvestering och tillväxtinvestering. Vi diskuterar fördelarna och nackdelarna med var och en av strategierna vid olika punkter i konjunkturcykeln och varför man skulle kunna välja en investeringsstil framför den andra. Vad skiljer dem åt och vilken är egentligen bäst?

TIN Fonder startades 2019 av förvaltarna Carl Armfelt och Erik Sprinchorn. De båda har lång erfarenhet av fondförvaltning och har tidigare arbetat tillsammans på bland annat Brummer & Partners och Swedbank Robur. Visionen är att lönsamma innovativa bolag skall vara kärnan i ett långsiktigt sparande och idag förvaltar man två fonder med fokus på tillväxt; TIN Ny Teknik och TIN World Tech.

Tid: 27 maj, kl 10:00-10:30
Anmälan: live@rosenberghjorth.se

När du anmäler dig får du länken till webbinariet i bekräftelsen samt en påminnelse 30 minuter
innan vi startar.

Varmt välkommen att delta!
Rosenberg Hjorth Kapitalförvaltning