Senaste nytt

Rosenberg Hjorth Kapitalförvaltning har bytt namn till Rosenberg Hjorth Wealth Management – och är ny medlem i Tydliga

Av 18 oktober, 2021 oktober 26th, 2021 No Comments

Nu har Rosenberg Hjorth Wealth Management AB registrerats som nytt namn på det företag som är dotterbolag till ARH Investment AB. Det tidigare namnet på bolaget var Rosenberg Hjorth Kapitalförvaltning AB. Nya namnet speglar verksamheten förmögenhetsrådgivning på ett bättre sätt.

Bolaget bildades 2014 och innehar tillstånd för försäkringsdistribution sedan februari 2019. 2020 omsatte Rosenberg Hjorth Kapitalförvaltning 4 MSEK (2,6 MSEK). Bolaget har närmare 1 Mdkr under förvaltning/fullmakt vid utgången av september.

Samtidigt har vi gått med i förmedlarorganisationen Tydliga AB vilket möjliggör att vi kan erbjuda våra kunder investeringsrådgivning avseende finansiella instrument och investeringstjänster.