Senaste nytt

Rosenberg Hjorth Live! Webinar – i samarbete med Arctic Asset Management

Av 15 augusti, 2022 No Comments

Rosenberg Hjorth Live! Webinar – i samarbete med Arctic Asset Management

Tid: Torsdag 25/8 kl 10:00-10:30
Anmälan: live@rosenberghjorth.se

Hälsovård – en konjunkturokänslig sektor

I detta webinar har vi valt att bjuda in Daniel Bolanowski, förvaltare av Arctic Aurora Life Science. En aktivt förvaltad global aktiefond med inriktning på medicinsk innovation. Investeringsstrategin är fokuserad på att skapa meravkastning genom investeringar i innovativa bioteknikbolag kompletterat med selektiva investeringar i större bolag inom bioteknik- och läkemedelsindustrin.

Arctic Asset Management är en oberoende nordisk kapitalförvaltare med gedigen erfarenhet och kompetens av att förvalta nordiska aktier, nordiska räntor och aktier inom global hälsovård och bioteknik. Fonden Arctic Aurora LifeScience A SEK ingår i våra diskretionära modellportföljer.

Mer information om Arctic Asset Management finns på
www.arctic.com/aam/en

Varmt välkommen att deltaga!

/Team Rosenberg Hjorth